Digital
Marketing

اندیشه ی نو طرح نو




استراتژی دیجیتال مارکتینگ

دسته بندی: بازاریابی و تبلیغات
استراتژی دیجیتال مارکتینگ

استراتژی تنظیم مسیری است که شما را به مقصد دلخواهتان می‌رساند. فرقی نمی‌کند که در مرحله شروع و راه‌اندازی یک "استارت آپ" هستید، یا  کسب و کار و تجارتی با سال‌ها سابقه دارید. برای نوشتن یک طرح و برنامه بازاریابی دیجیتال هیچوقت دیر نیست و تاثیر واقعی و شگرفی روی کسب و کار شما می‌گذارد. بهتر است همین حالا از این شانس برای موفقیت استفاده کنید.

 

«۹ مرحله  برای یک استراتژی بازاریابی دیجیتالی عالی  ـ اینفوگرافیک»

1-تعیین اهداف:

به عنوان دارنده یک کسب و کار، باید اهداف روشن و ملموسی داشته باشید. اگر قصد حضور در بازارهای صادراتی کشورهای همسایه را دارید، باید رتبه بالاتر در نتایج موتور جستجو را به عنوان هدف نهایی و بلندمدت خود  تعیین کرده و مسیر دستیابی خود را به صفحه اول ترسیم کنید.

همیشه بازاریاب‌های زیادی هستند که مشتاقند به پیچ وخم و شگردهای کمپین دسترسی پیدا کنند، اما بدون طرح و برنامه استراتژیک موفقیتی در کار نخواهد بود. هدف نهایی می‌تواند با سطح فعلی استانداردهای کسب و کار شما و اینکه در طولانی مدت به کجا برسید، مشخص شود.

2-مشتریان خود را شناسایی کنید:

 یکی از اساسی‌ترین کارهایی که باید در خلال هر استراتژی دیجیتال مارکتینگ به آن فکر کنید،  این است که مشتریان خود را شناسایی کنید. اگر نمی‌دانید می‌خواهید به چه کسی بفروشید، پس هدف از مطرح کردن یک استراتژی بزرگ چیست؟ موافقید؟ به وسیله کانال‌های دیجیتالی، قطعا می‌توانید به طیف وسیعی از مردم دسترسی پیدا کنید. اما سوال اینست که چه قشری از مردم هدف شماست؟ شناسایی کردن مخاطب هدف نیاز به علم هسته‌ای ندارد. باید "پرسونا" و شخصیت مشتری را شناسایی کرد. " پرسونا" جزییات مفصلی از مخاطبان را برای شما تشریح می‌کند. می‌توانید همین حالا با جنسیت، سن و محل سکونت آنها شروع کنید. سپس برای شناسایی سرگرمی‌ها، منافع، شغل، عواطف و احساسات، اهداف و غیره، اقدام کنید.

 گوگل آنالیتیک Google analytics در تشخیص اینکه چه کسی را هدف قرار دهید، ابزار سودمندی است.

3-جستجو و مطالعه رقبا:

 این که به چشم‌انداز کنونی بازار رقابت دست پیدا کنید، حیاتی است. کارهایی را که رقبایتان انجام می‌دهند، تحلیل کنید. این کار به شما در پیدا کردن حیطه‌هایی که در آنها نیاز به افزایش مهارتتان دارید، کمک می‌کند.

  یک صفحه گسترده مثل شیت اکسل درست کنید و هرگونه فعالیت رقبا را در هر رسانه‌ای، ثبت کنید. با کمک خدمات و ابزارهای SEO (بهینه‌سازی موتورهای جستجوگر) می‌توانید کلمات کلیدی keyword را که منجر به ورودی و افزایش حجم ترافیک سایت می‌شوند، پیدا کنید.

نکته: توجه داشته باشید که روش‌های بازاریابی رقیبانتان را مطالعه و ارزیابی کنید، اما استراتژی‌هایشان را کپی نکنید. ( کپی ممنوع!)

"استراتژی بازاریابی دیجیتالی" چگونه به اجرا درمی‌آید؟

4-بازاریابی از طریق موتور جست و جوگر:

 بازاریابی موتور جستجوگرSEM  (Search Engine Marketing) نوعی روش بازاریابی اینترنتی است که اساسا باعث ترویج وبسایت شما می‌شود.

 این روش قابلیت نمایش سایت شما را در موتورهای جست و جو  به وسیلهbidding  روی لغت‌های جست و جو شده، افزایش می‌دهد. SEM به کسب و کارها امکان ردیابی موفق و دقیق رفتار مصرف‌کننده و کاربران را -خصوصاً در کمپین‌ها- می‌دهد. کمک می‌کند بفهمید چه مقدار ارزش ایجاد شده و بنابراین بعداً تصمیم‌های آگاهانه‌تری بگیرید.

از طرف دیگر بهینه‌سازی موتورهای جستجو SEO جزئی از بازاریابی دیجیتال است. هدف نهاییSEO افزایش تعداد بازدیدکنندگان وبسایت شماست، که شامل  بهینه‌سازی درونی و بیرونی پیج شده و به افزایش تعداد مخاطبان کمک می‌کند.

5-بازاریابی شبکه اجتماعی:

بازاریابی بوسیله شبکه‌های اجتماعی SMM (Social Media Marketing)، نوعی از بازاریابی اینترنتی است، که شامل ایجاد محتوا و به اشتراک‌گذاری آن در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌شود. فعالیت‌های اولیه در SMM شامل ارسال هرگونه محتوا مانند متن، تصویر، صدا، ویدیو، یادداشت، آپدیت و...  است که منجر به مشغولیت یا درگیری کاربر شود. SMM غالباً در فیسبوک، اینستاگرام، توییتر، یوتیوب، لینکدین و... اعمال و به نمایش درمی‌آید.

6- بازاریابی ایمیلی (پست الکترونیک):

شاید برای شما جالب باشد که با وجود نظراتی که می‌گویند ایمیل مارکتینگ از مد افتاده، چرا آن را به عنوان مرحله‌ای جداگانه مطرح می‌کنیم. ایمیل مارکتینگ هنوز هم یکی از موثرترین روش‌های ارسال یک پیغام یا آگهی به گروهی از مردم است. حقیقت اینست که 72 درصد از مردم  هنوز ارتباط ایمیلی را ترجیح می‌دهند.

7-بازاریابی محتوایی:

 بازاریابی از طریق محتوا نوعی از بازاریابی است که در اصل روی انتشار و توزیع محتوا برای مخاطبین هدف، از طریق رسانه آنلاین متمرکز است.

بازاریابی محتوایی برای افزایش اطلاع‌رسانی و اعتبار برند از طریق ارتباط پیوسته در بلاگ، محتوای خبری، بلاگ میهمان، پست‌گذاری، سمینارهای اینترنتی، کتاب‌های الکترونیک، مقاله‌ها و ... پیاده‌سازی می‌شود.

8-بازاریابی موبایلی:

 این روش نوعی تکنیک‌های بازاریابی آنلاین برای دسترسی به مخاطبین هدف در تلفن‌های هوشمند، تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و یا هر وسیله مرتبط دیگر می‌باشد. خواه شما ارائه‌دهنده محصول یا ارائه‌کننده خدمات باشید، بازاریابی موبایلی درگاه تعاملی چند وجهی برای تبلیغ و ترفیع است.

   پس از اینکه با استراتژی‌ها و رسانه‌ها برای دسترسی به این استراتژی‌ها آشنایی پیدا کردید، باید کارایی را ارزیابی کنید.

9-ارزیابی نتایج:

از خروجی و بازخوردها ایده بگیرید، چه چیزی اشتباه پیش رفته و چه چیزی هدف را نشانه گرفته؟
کدام روش و کانال نتیجه پرباری داشته و کدام رسانه منابع شما را به هدر داده؟

به جستجو، کشف و آزمایش ادامه دهید تا بهترین نتیجه حاصل شود. موفق باشید!

 

    این ترکیب از استراتژی بازاریابی دیجیتال می‌تواند تجارت شما را هدفمندتر و موثرتر کند. اما بخاطر داشته باشید که اجرای هر استراتژی موفقی، نیازمند تیم اجرایی متخصص است. برای مشاوره بهبود و رشد کسب و کارتان در فضای دیجیتال، با همکاران ما در پارس نمودار در تماس باشید.

 

 





مقالات مرتبط


  • استراتژی دیجیتال مارکتینگ - 10 گام اصلی
    استراتژی دیجیتال مارکتینگ - 10 گام اصلی

     

    استراتژی دیجیتال مارکتینگ مجموعه‌ اقداماتی است که کمک می‌کند به اهدافتان دستیابی و حضوری موثر در فضای مجازی یا آنلاین داشته باشید.وهمینطوراهمیت بسیاری در موفقیت پروژه ها و کمپین های اینترنتی دارد .

  • ۷ روش قدرتمند برای طراحی کمپین بازاریابی دیجیتال
    ۷ روش قدرتمند برای طراحی کمپین بازاریابی دیجیتال

     

     

    با توجه به جایگاه بازاریابی دیجیتال ، رویکردها و تاکتیک‌های مختلفی وجود دارند که با به کارگیری آنها جهت رشد کسب‌وکار، می‌توان استراتژی شرکت را با هدف ایجاد پایگاه مشتریان به سطح بالاتری ارتقا داد.