Digital
Marketing

اندیشه ی نو طرح نو




سود نرم افزار های پیام رسان

دسته بندی: شبکه های اجتماعی
سود نرم افزار های پیام رسان

نرم افزارهای پیام رسان چه سودی برای صاحبانشان دارند

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که نرم افزارهای پیام رسان چه سودی برای  صاحبانشان دارند که تعداد آنها روز به روز و به صورت قارچ گونه ای در حال افزایش است و چرا به هر دری می زنند تا کاربران را به سوی خود جذب کنند؟

امروزه تعداد نرم افزارهای پیام رسان به شدت گسترش یافته است و معمولا ما موفقیت یک نرم افزار پیام رسان را در تعداد کاربران فعالش میدانیم.اما تحقیقاتی به تازگی مشخص شده است که برای شبکه های پیام رسان کسب درآمد بسیار اهمیت دارد و تمرکز انها بر روی کسب درامد معطوف شده است.

از نظر تعداد کاربر نرم افزار پیام رسان WhatsApp با داشتن 900 میلیون کاربر فعال در این عرصه پرچمدار است.اما اکنون دیگر تنها هدف جذب کاربر و تعداد آن  نیست و فقط جذب کابران آغازی بر برنامه های درآمدزایی این قبیل نرم افزارهاست. و حداقل به طور یقین این پلن های درآمدزایی چیزیست که هم اکنون برنامه های پیام رسان امریکایی به دنبال آن هستند و هنوز به موفقیت نرم افزارهای آسیایی رقیب خود در این زمینه دست نیافته اند.

با توجه به آمارهای ارایه شده در کنفرانس WSJD روز سه شنبه نرم افزار WeChat چینی به طور میانگین 7 دلار به ازای هرکاربر کسب درآمد میکند که این عدد در رابطه با نرم افزارهای Kakao  و  Line به ترتیب به 4.24 و 3.16 دلار قابل تعمیم است.

اما در مقایسه با نزم افزارهای اسیایی،  WhatsApp آمریکایی تنها 6 سنت  و Viber  تنها 1 سنت به ازای هر کاربر کسب میکند و Facebook Massenger در حال حاظرهیچ درامدی از کاربران ندارد.

این بدان معنی است که WeChat با حدود 600 میلیون کاربر فعال حدود 4.2 میلیارد دلار، Line با حدود 200 میلیون کاربر فعال حدود 632 میلیون دلار و WhatsApp با 900 میلیون کاربر فعال تنها 54 میلیون دلار از کاربرانش درامد زایی میکند!

این تفاوت درامد معنی دار در حالیست که WhatsApp  مالیات سالانه دارد اما نرم افزارهای آسیایی مانندLine و WeChat در بالاترین سطح از خدماتشان اقدام به فروش استیکر، برنامه و بازی میکنند.

 Facebook Massengerنیز در ابتدا اقدام به فروش استیکر کرد اما با استقبال کاربران مواجه نشد .





مقالات مرتبط


  • اپلیکیشن وبلر
    اپلیکیشن وبلر

    اپلیکیشنی برای اشتراک گذاری عکس برای گروه ها

  • کاربرد های شبکه های اجتماعی
    کاربرد های شبکه های اجتماعی

    شبکه های اجتماعی در اکثر مواقع برای اطلاع رسانی و کشف ، اخبار ، رسانه ها و محتواهای جدید مورد استفاده قرار میگیرند.در واقع "کشف" (Discovery) یک فعالیت جستجو است

  • اینفوگرافیک اینستاگرام برای کسب و کار
    اینفوگرافیک اینستاگرام برای کسب و کار

    شبکه ‎اینستاگرام با 300 میلیون کاربر فعال به صورت روزانه و 500 میلیون کاربر در ماه به عنوان یکی از محبوب ترین شبکه اجتماعی کاربرمحور شناخته شده و ‎روزانه شاهد تغییرات جدید در اینستاگرام هستیم.